MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 3

Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim ciasto. najłatwiej zrobić to silikonowym pędzelkiem lub spodem od łyżeczki. Rozsmaruj na cieście także czosnek przeciśnięty przez praskę. Posyp całość rozkruszoną fetą, czosnkiem niedźwiedzim i bazylią. Jeśli feta nie była bardzo słona, możesz posypać ciasto także szczyptą soli.

Zobacz również

Jaki kierunek studiów wybrać? WYSPA podpowiada w Lubelskim Centrum Konferencyjnym

Jaki kierunek studiów wybrać? WYSPA podpowiada w Lubelskim Centrum Konferencyjnym

Monster Truck Show w Radomiu. Będzie widowisko z udziałem kaskaderów

Monster Truck Show w Radomiu. Będzie widowisko z udziałem kaskaderów

Polecamy

Najbardziej pechowe dni czerwca 2024. Lepiej wtedy nie wychodzić z domu

HIT DNIA
Najbardziej pechowe dni czerwca 2024. Lepiej wtedy nie wychodzić z domu

Nie żyje Janusz Rewiński. Miał 74 lata

Nie żyje Janusz Rewiński. Miał 74 lata

Aromatyczna zupa kalafiorowa jak u babci. Idealna na pierwsze danie

Aromatyczna zupa kalafiorowa jak u babci. Idealna na pierwsze danie