Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Tak mieszka urocza Dorota Szelągowska ZDJĘCIA. Będziecie zaskoczeni!

Tak mieszka urocza Dorota Szelągowska ZDJĘCIA. Będziecie zaskoczeni!

Wystawa "Buscy Artyści dla Buska" w Willi Polonia - Buskiej Galerii Sztuki [ZDJĘCIA]

Wystawa "Buscy Artyści dla Buska" w Willi Polonia - Buskiej Galerii Sztuki [ZDJĘCIA]

Polecamy

Co z ciszą wyborczą w drugiej turze? PKW wyjaśnia

TYLKO U NAS
Co z ciszą wyborczą w drugiej turze? PKW wyjaśnia

Zaskakujący komunikat w Messengerze o ustawieniu kodu PIN. O co chodzi?

Zaskakujący komunikat w Messengerze o ustawieniu kodu PIN. O co chodzi?

Zaległy mecz z 4. ligi kujawsko-pomorskiej. Pogoń Mogilno - Unia Wąbrzeźno

Zaległy mecz z 4. ligi kujawsko-pomorskiej. Pogoń Mogilno - Unia Wąbrzeźno